Sitejet Webáruház már elérhető a cPanelben

Támogassa online vállalkozását a Sitejet Commerce segítségével!

A Sitejet Commerce a Sitejet Builder legújabb kiegészítője, amelynek célja, hogy javítsa a weboldal készítés élményét. De ha hiányzott egy webáruház modul, az most elérhető lett! A natívan integrált Sitejet Commerce központosított és problémamentes online értékesítést biztosít. Testre szabhatja webhelyeit kreatív szabadsággal, és megszünteti a korlátozásokat.

A Sitejet Commerce legfontosabb jellemzői:

  1. Gyors a könnyű konverzióért
  2. Közösségi értékesítés
  3. Ajándékkártyák és kedvezményes kuponok
  4. Készletgazdálkodás
  5. Elhagyott kosár és automatizált marketing e-mailek
  6. Fejlett analitika
  7. És még több
    Központi kezelés a cPanelben

Nincs többé váltás a platformok között – a cPanel az Ön online vállalkozásának központosított irányítóközpontjává válik, és Ön kezébe adja az irányítást. Mivel a Sitejet Builder már minden cPanel-licencben felár nélkül benne van, a Sitejet Commerce pedig költséghatékonyan lett kialakítva, online vállalkozásának elindítása költségkímélő.


Sitejet Commerce áruházának beállítása

A kezdéshez egyszerűen lépjen be a Sitejet Builder weboldalára a cPanelben, és válassza a Sitejet Builder menüben a Kereskedelem opciót. Kattintson a “Bolt létrehozása” gombra, kövesse az utasításokat a kapcsolattartási és fizetési adatok megadásához, és máris készen áll online birodalmának felépítésére.
Indítson ingyenes próbaverziót!

Vélemény, hozzászólás?

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*