Domain Regisztrálás

Domain regisztrálás percek alatt papírok nélkül

Fejlett kezelőfelületünk segítségével a domain regisztrációt teljes egészében a megrendeléstől a fizetésig elektronikusan intézzük.

Keressen megfelelő domaint az akciós kínálatunkból

.com

4735Ft /év

.hu

2000Ft /év

.eu

3500Ft /év

.hu

2000Ft /év

.eu

3500Ft /év

.com

4735Ft /év

.net

6173Ft /év

.org

5813Ft /év

Saját névszerverek

A névszervereket bármikor meg tudja változtatni, lehetősége van akár Clodflare, vagy bármilyen másik szolgáltatóhoz is iátirányítani domain nevét.

Lejárati idő védelem

Nagyon figyelünk arra, hogy domain neve még véletlenül se járjon le. Többször figyelmeztetjük a lejárati nap előtt!

DNS zónák kezelése

Domain nevéhez tartozó zónákat teljeskörűen kezelheti tárhelykezelő felületén: A, MX, NS, TXT, Spf, DKIM, CNAME, bármit.

Tekintse meg új domain regisztrációs árainkat

A domain egy internetes cím, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyen hozzáférjenek egy weboldalhoz. A domain neve egyedileg azonosítja a weboldalt a világhálón, és megkönnyíti annak azonosítását a felhasználók számára. A domain regisztrációja általában évente fizetendő díjat jelent, amely lehetővé teszi a weboldal tulajdonosának, hogy fenntartsa a domain nevet. A domain rendszer működése az DNS (Domain Name System) nevű protokollra épül, amely lehetővé teszi a domain névhez kapcsolódó IP címek fordítását. A domain név kiválasztása fontos szerepet játszik az online jelenlétben, mivel az megfelelően kiválasztott név segíthet a weboldalak könnyebb megtalálásában és az üzleti célkitűzések elérésében.

A domain regisztrálás teljesen automatikus. A kiválasztott domaint – amennyiben szabad – a regisztrációs folyamat végigvitelével tudja megrendelni. Ahhoz, hogy Öné legyen a domain még a kapott díjbekérőt is ki kell egyenlítenie.
A regisztráció időtartama .hu domainek esetében maximum 24 óra, de általában 4 óra. Egyéb nemzetközi domaineknél pár perc, de maximum 1 óra. A sikeres domain regisztrálásról mindig emailben értesítjük.
A névszervereit az ügyféladminban, a dns zónákat a tárhelye kezelőfelületén tudja könnyedén módosítani.