Domain átregisztrálás

Domain átregisztrálás

Írja be a keresőmezőbe az átregisztrálni kívánt domain nevet, és akár azonnal elindíthatja a folyamatot.

 

.com

4735Ft/év

.hu

2000Ft/év

.eu

3500Ft/év

.hu

2000Ft/év

.eu

3500Ft/év

.com

4735Ft/év

.net

6173Ft/év

.org

5813Ft/év

Tekintse meg átregisztrációs árainkat

A domain átregisztrálása a webhely nevének (domain nevének) átvitele egyik regisztrátortól (akinél jelenleg  működik) egy másik regisztrátorhoz., Ez történhet akár  tulajdonos váltással egyidőben is.

Nem! A domain átregisztrálásának során csak a domain regisztrátor változik. A tulajdonos az a személy vagy szervezet marad, amely a domain nevet eredetileg regisztrálta.

A .hu domainok még papír alapon, az ISZT közbenjárásával és ellenőrzésével válthatnak regisztrátort. Ehhez a megrendelés után küldött Domain átregisztrációs dokumentumra lesz szükségünk. Időtartama a dokumentumok visszaérkezésétől számított 1-2 nap.

A nemzetközi domainokhoz az aktuális regisztrátortól kikérhető EEP/AUTH kódra lesz szükség, amely igazolja, hogy Ön a domain jelenlegi tulajdonosa. Időtartama kb 1-10 nap, de domainonként eltérő lehet.

Az aktuális árakat a fentebb látható részben láthatja, ám fontos megjegyezni, hogy egyes domainok átregisztrációs díja (pl. a .hu-nak ) nem tartalmaz hosszabbítást. A legtöbb nemzetközi domain  átregisztrációs díja viszont 1 éves megújítást is tartalmaz