A MariaDB szerver alapértelmezett adatbázissá válik a cPanelben

Örömmel jelentjük be, hogy 2024 harmadik negyedévében, a cPanel és a WHM v122 kiadásával a MariaDB Server lesz a cPanel új telepítéseinek alapértelmezett adatbázisa. A MariaDB Alapítvánnyal való együttműködésünk a közös értékeken és azon a törekvésen alapul, hogy a legjobban szolgáljuk a fogadó közösséget, ennek a változásnak az elsődleges oka az általános stabilitás, a teljesítmény és a hosszú távú támogatás .

Ezen túlmenően ez tükrözi elkötelezettségünket a szerver életciklusának kiszámíthatósága mellett annak érdekében, hogy bármely cPanel szerver lehető legmagasabb teljesítményét fenntartsuk. Ha megbízható és megbízható tárhelykörnyezetről van szó, ez a cPanel és a MariaDB közötti összehangolás logikus.

Azzal, hogy ezt jóval előre meghirdetjük, és egy ilyen jelentős kifutót biztosítunk, azt is biztosítjuk, hogy maga az átállás zökkenőmentes legyen.

Azt is fontos megjegyezni, hogy a MySQL-támogatásunk semmilyen módon nem szűnik meg . Bár az új cPanel-telepítések alapértelmezés szerint a MariaDB-t fogják használni, az összes korábbi telepítés változatlan marad, és még az új felhasználók is választhatják a MySQL használatát, ha úgy szeretnének.

Erről a partnerségről további információt a MariaDB blogjában talál: https://mariadb.org/mariadb-default-in-cpanel 

Vélemény, hozzászólás?

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*