Sitejet Builder és Site Quality Monitoring v116 verzióban

Izgatottan kezdjük az évet egy izgalmas hír megosztásával: mind a Sitejet Builder, mind a Site Quality Monitoring kizárólag a cPanel v116 és v110 LTS verzióra fog megjelenni. Ezek megjelenési dátumai a Cpanelben: 

január 16 .: 116 RELEASE szint + 110 LTS szint 

Január 23 .: 116 STABLE szint 

Készüljön fel arra, hogy hozzáadja ezeket a termékeket a vereméhez, és maradjon velünk a panel további értékes kiegészítéseivel kapcsolatban, ahogy az első negyedévben a v118-ra való frissítésre készülünk. 

Nézzük meg közelebbről, hogy mindegyik mit kínál: 

Sitejet Builder a cPanelhez

Készítsen lenyűgöző webhelyeket kódolási készség nélkül! Ez az innovatív webhely-készítő játékmódot jelent azoknak a felhasználóknak, akik könnyedén szeretnének vizuálisan lenyűgöző webhelyeket létrehozni. Intuitív kezelőfelületével a Sitejet Builder kezdőknek és tapasztalt szakembereknek egyaránt készült, így a weboldalkészítés mindenki számára elérhető. 

  • Professzionálisan megtervezett sablonok – Válasszon a több mint 140 professzionálisan tervezett sablon közül, amelyek különféle iparágakhoz és stílusokhoz vannak szabva. Ez lehetővé teszi, hogy webhelyét látványosan vonzó és funkcionális kialakítással indítsa el. 
  • AI-alapú szöveggenerátor – Lebilincselő tartalomra van szüksége webhelyéhez? A Sitejet Builder egy mesterséges intelligencia-alapú szöveggenerátort tartalmaz, amely lehetővé teszi lenyűgöző és releváns szövegek zökkenőmentes létrehozását. Még soha nem volt ilyen egyszerű a vonzó tartalom beágyazása oldalaiba. 
  • Reszponzív és SEO-barát – Győződjön meg róla, hogy webhelye megfelel az iparági szabványoknak, mivel a Sitejet Builder a válaszkészségre, a sebességre és a SEO-barátságra összpontosít. Tegyen közzé olyan webhelyeket, amelyek nemcsak jól néznek ki, hanem a keresőmotorok rangsorában is kiemelkedően jól teljesítenek. 

Ha többet szeretne megtudni a Sitejet Builderről és felfedezni a képességeit, látogasson el a https://sitejet.cpanel.net oldalra. 

Az oldal minőségének megfigyelése

Emelje fel a weboldal karbantartási játékát! A dinamikus online környezetben a webhely egészségének és teljesítményének megőrzése kulcsfontosságú. A webhelyminőség-figyelés egy robusztus eszköz, amely folyamatosan tájékoztatja Önt a lehetséges problémákról, és biztosítja, hogy webhelye egészséges maradjon. 

  • Problémaértesítések – Azonnali értesítéseket kaphat a lehetséges problémákról, például hibás képekről, hibás hivatkozásokról vagy lassú betöltési időkről. Maradjon a problémák előtt, mielőtt azok befolyásolják a látogatók élményét. 
  • Szakértői tanácsok – A helyszín minőségének megfigyelése túlmutat a puszta értesítéseken, hiszen szakértői tanácsokat ad az azonosított problémák megoldásához. Használja ki a hasznosítható betekintést, hogy javítsa webhelye általános minőségét. 
  • Megelőző leállási riasztások – Legyen proaktív webhelye üzemidejének kezelésében. A Site Quality Monitoring előre értesíti Önt, ha webhelye leállásának veszélye fenyeget, így biztosítva, hogy megteheti a megelőző intézkedéseket, mielőtt az ügyfeleit érintené. 

A webhelyminőség-figyelésről és arról, hogyan forradalmasíthatja a webhely karbantartását, látogassa meg a https://docs.cpanel.net/cpanel/metrics/site-quality-monitoring/  webhelyet.

A Sitejet Builder és a Site Quality Monitoring megjelenése izgalmas időszakot jelent, és csak az első a sok nagyszerű új funkció közül, amelyeket idén látni fog. Felhívjuk figyelmét, hogy előfordulhat, hogy mindkét funkciót engedélyeznie kell a tárhelyszolgáltatójának.  

Vélemény, hozzászólás?

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*